Baza produktów

Drób

Produkty drobiowe
nazwa białko* węglowodany tłuszcz kcal
bażant, surowa pierś 24,9 0,0 3,3 130
gęś, surowa pierś 30,1 0,0 23,0 316
indyk, surowa pierś 20,0 0,0 1,1 88
kaczka, surowa pierś 20,5 0,0 4,4 125
kurczak, surowa pierś 22,0 0,0 1,5 100
kurczak, skóra surowa 11,3 0,0 38,4 290
kurczak, skrzydełko bez skóry 20,8 0,0 3,9 122
kurczak, tuszka 19,0 0,0 9,1 160
kurczak, udko bez skóry 17,9 0,0 7,0 127
kuropatwa, surowa pierś 22,1 0,0 0,9 108
przepiórka pieczona 37,8 0,0 6,9 218
strusie mięso, gotowane 28,7 0,0 4,4 166

*Białko, węglowodany, tłuszcze i kalorie podane w przeliczeniu na 100 gram.

2013 - 2015  ilovebodybuilding.pl - kulturystyka   globbers joomla templates
Stat4u